Ikea hack BEKVÄM

Pinterest.com indeholder tonsvis af gode idéer, og vi har snuppet endnu en af dem. Det er et hack af Ikeas taburet der hedder Bekväm (den umalede), så der kommer gelænder på.
Taburet, Bekväm, med gelænder
Jeg får lidt dårlige nerver af min ukoncentrerede søn, der stepper rundt på taburetten og ikke ser han træder ud over kanten. Og synes der er lige langt nok ned på stengulvet.
Så faren byggede en overdel og så fik vi tonet noget maling i Bauhaus med glans 40, så det kan tørres af. Vi købte 0,7 liter, men har ikke engang brugt halvdelen (Kostede omkring 100 kr og kunne tones i alle lyse farver).
Trælisten der blev brugt var 2 meter lang med dimensionerne 23 x 40 mm (fyrretræ) og der blev en stump på ca. 25 cm tilbage. Den er samlet med dyvler og skruer.
Gelænderets højde er lavet ud fra, at man kan sætte det ind under bordet, så det ikke står frit og fylder, men det kræver selvfølgelig at man har et sted der er frit under bordet :)
Gelænderet skrues på underiden af den øverste plade
Det er et overkommeligt projekt og fantastisk redskab til børn der er blevet for livlige til at sidde på køkkenbordet, men for usikre på benene til at man kan stille dem på en stol.
Bagsiden er åben, for at man let kan kravle op, men hvis man er meget usikker på om de falder bagover, kan man evt. sætte en strop på tværs.
Farvekoden for mailingen

Etiketter: ,